Red Lotus Beauty

Alakszobrászat

Kriolipolízis (Zsírfagyasztás)

A kriolipolízis az alakformáló kezelések piacvezető technológiája. Megbízható kezeléseket biztosít és biológiai háztartástól függetlenül látványos eredményeket lehet vele elérni.

A különböző vákuum módoknak köszönhetően az érzékenyebb vendégeknek sem jár fájdalommal a kezelés. Szervezetünk zsírsejtjei a legérzékenyebbek a hő változásra, így a kontrollált hűtésnek köszönhetően könnyen elhalnak. A kriolipolízis során a zsírsejtek egy úgynevezett apoptózison mennek keresztül, mely lényegében egy programozott sejthalált jelent.

Ennek köszönhetően a zsírsejtek eliminálódnak és a kezelés után is még hónapokig vékonyodik a nem kívánt zsírréteg.

A technológia előnye, hogy nem kíván meg semmilyen szigorúbb fogyókúrát a kezelés sorozat alatt. A kriolipolízis modern, magas hatékonyságú fogyasztó módszer, mely Amerika és most már Európa-szerte is nagy elismertségnek örvend. Az egy alkalommal akár 26%-os zsírszövet-csökkenést egyik eddigi non-invazív technológia sem tudja produkálni, így a zsírleszívás első számú alternatívájává lépett elő.

A technológia lehetővé teszi, hogy a különösen alacsony hőmérséklet hatására a zsírokban lévő trigliceridek szilárd anyaggá alakuljanak át, ezáltal bekövetkezzen a sejthalál. Majd a normál anyagcsere folyamatok és a természetes elvezetések lezajlása után megtörténik a zsírréteg csökkenése.

Előnyei:

 • Látványos eredmények
 • Nincs szükség diétára és sportra
 • 100%-ig természetes
 • 2-3 alkalom elegendő

A kezelés teljesen fájdalommentes és elsősorban azoknak ajánljuk , akiknél a test bizonyos területein lerakódott zsírfelesleg szinte ledolgozhatalan, mert nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra, akik nem tudják beiktatni a heti rendszeres mozgást életükbe.


Folyamatosan bővülő szolgáltatások, a legmodernebb, professzionális gépekkel.

Lipolézeres zsírbontás

A Lipolézer technológia beavatkozást nem igényel és teljességgel fájdalommentes.

A Lipolézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használják az orvosbiológiában. Az amerikai FDA (Food and Drug Administration) által elismert technológia.

Más fájdalmas kezelésekkel szemben a lipolézer biztonságosan alkalmazza a lézer energiát a megcélzott zsírrétegen.

A lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A víz, a szabad zsírsavak és a glicerol így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből.

Ez a folyamat nemcsak természetes, hanem szükséges is a szervezet számára, továbbá a folyamat nem érinti a körülvevő sejteket, úgy mint a bőrt, ereket, perifériás idegeket.

A lipolézer előnyei:

 • Beavatkozást nem igénylő (non-invazív) karcsúsító technológia
 • Fájdalom- és mellékhatás mentes
 • Stabil lézer energia kibocsátás
 • A kezelés menete kényelmes, relaxáló
 • Gyors, egyszerű és biztonságos módja a zsírsejtek méretének csökkentésének, a körülvevő szövetek érintése nélkül
 • A zsír csökken a szervezetben, nem a víz
 • Célzott zsírbontás bárhol a testen
 • Feszesíti és szépíti is a bőrt

Kezelhető területek:

 • Csípő és derék
 • Has és alhas
 • Hát (felső, középső és alsó része)
 • Fenék és combok
 • Felkar
 • Toka

Folyamatosan bővülő szolgáltatások, a legmodernebb, professzionális gépekkel.

4D LIPOLÉZER

A lipolézer 100 %-ban non-invazív, lézer alapú zsírbontó és alakformáló rendszer. 650 nm-es lézerrel rombolja le a mélyen lévő zsírsejteket, felszakítja a sejtmembránt, a zsírt trigliceriddé alakítja, mely távozik a testből.
A lézer hő stimulálja a bőr alatti szövetek kollagén és elasztikus rostok hiperpláziáját, rugalmasabbá és feszesebbé teszi a kezelt bőrfelületet.
A fájdalmas beavatkozásokkal ellentétben, a lipolézer lézer energiája biztonságosan, fájdalommentesen szivárog a bőrbe és ott megcélozza a speciális adipóz (zsír) sejteket. A lipolézer technológiájának köszönhetően képes arra, hogy stimulálja a zsírsejteket, hogy azok vizet, szabad zsírsavakat és glicerint bocsássanak ki.
Ezt a három összetevőt kibocsátva (víz, szabad zsírsavak és glicerin, melyeket gyakran trigliceridekként emlegetnek), a zsírsejtek jelentősen összezsugorodnak, mely centiméterekben mérhető csökkenést eredményez a páciensnél. Biztonságos és hatékony zsírbontás, mely a problémás területeken nyújt segítséget: csípőn, hason, háton, fenéken, combokon, karokon.
A lézer lapokat a test megfelelő részére erősítve a zsírsejtek falain kis áteresztő lyukak jönnek létre, melyeken át a zsírsejt kiengedi magából a zsírt. A lézeres alakformálás technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas nagy mértékű és gyors zsírvesztésre.

A 4D lipolézer technológiának köszönhetően a készülék egy időben négy különböző mélységben kezeli a zsírszövetet, így látványosabb és gyorsabb eredményt lehet elérni különböző testalkatú vendégeknél.
A különböző mélységnél nem csak a zsírsejtek kiürülése történik meg, hanem olyan egyéb élettani hatásokat is serkent, mint a sejtek aktivizálása, ezáltal a metabolikus folyamatok aktivizálódnak, méregtelenítést hoz létre az adott területen és serkenti a vér- és nyirokkeringést.

Különböző mélységek

 • 635 nm: sejt energia és metabolizmus serkentés, felsőbb zsírréteg vékonyítása
 • 660 nm: cellulit csökkentő hatás és nyirokkeringés serkentés, mélyzsírégetés
 • 780 nm: mikrokeringés és sejt szintű folyamatok aktivizálása, salakanyag kiürítés
 • 980 nm: bőrfeszesítés és intenzív zsírsejt csökkentő

Folyamatosan bővülő szolgáltatások, a legmodernebb, professzionális gépekkel.

HIEMT

A HIEMT a 2019-ben rengeteg nemzetközi díjat elnyert Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Hullám technológiával működik, mely 7 Tesla erővel képes a neuronokon keresztül hatást gyakorolni az izomcsoportokra, pontosabban azok szupramaximális összehúzódását eredményezi. Az extrém izommunka zsírt éget és gyorsítja az anyagcserét, így tökéletesebb és egészségesebb alakot eredményez. A nagy erejű elektomágneses stimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe (csak viszonyításképp, egy erős súlyzós edzéssel az izmokat max 20-30%-ban tudjuk terhelni). A 30 percen át tartó behatás megfelel 35-40 000 izom-műveletnek ami kb 20 000 felülés 30 perc alatt. Az extrém terhelés miatt az izomrostok megszakadnak, csakúgy mint egy sima edzés alatt és a szervezet megjavítva őket erősebb, nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömegnövekedés jön létre. Az izomzat eléri összehúzódási határának 100%-át, ezáltal pedig a nagy energiaigény miatt erős lipolízis indul be, melynek hatására nagy mennyiségű zsírsav szabadul fel. A túl magas szabad zsírsav koncentráció miatt pedig a zsírsejtek sejthalálon mennek keresztül, tartalmuk kiürül (beindul az apoptózis, vagyis programozott sejthalál), a normál metabolizmus során megtörténik a kiválasztás és a feleslegessé vált, lebontott anyagok természetes elvezetés útján távoznak a szervezetből. A kezelés következtében tehát erősebb izmokat, vékonyabb zsírréteget, feszesebb bőrfelületet és tónusos testet kapunk! Ráadásul a tónusosabb és erősebb izomrostok miatt az anyagcsere gyorsul.

MIT NYÚJT A KEZELÉS?

 • 11%-os izomtónus növekedést
 • 16%-os izomtömeg növekedést
 • 19%-os zsírszövet csökkenést

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

 • kar, vállak
 • has, derék
 • fenék
 • hátsó, elülső comb

Folyamatosan bővülő szolgáltatások, a legmodernebb, professzionális gépekkel.

Kavitációs zsírbontás

A kavitáció egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból – a nyomás esése következtében – hirtelen gáz fázisba megy át.

Az ultrahangos kavitáció az esztétikai gyógyítás egyik modern, kiemelkedően hatékony vívmánya. Az eljárás nem igényel fizikai beavatkozást, a kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikro buborékokat hoznak létre.

Ezen mikro buborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontják.

Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.

Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre.

Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.

Alkalmazhatóság:

 • makacs zsírpárnák eltüntetése
 • úszógumi lefaragása
 • integető izmok megemelése
 • comb kerületének csökkentése
 • cellulit és narancsbőr mértékének csökkentése

A kezelés teljesen fájdalommentes és elsősorban azoknak ajánljuk , akiknél a test bizonyos területein lerakódott zsírfelesleg szinte ledolgozhatalan, mert nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra, akik nem tudják beiktatni a heti rendszeres mozgást életükbe.


Folyamatosan bővülő szolgáltatások, a legmodernebb, professzionális gépekkel.

Rádiófrekvenciás zsírbontás

A rádiófrekvencia férfiak és nők számára is kiváló módszer a fogyókúra után megmaradt zsírpárnák és a narancsbőr eltűntetésére, az arc és a test bőrének feszesítésére, toka, petyhüdt bőr felszámolására. A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai, és a zsír a kötőszövetbe távozik. A rádiófrekvenciás kezelés közben a kezelt terület hőmérséklete 41-42 C°. Tehát a melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik.

A kezelések időtartama, szükséges kezelésszám:

 • Egy teljes arckezelés (arc, nyak) esetében kb. 30 percig tart.
 • Kúraszerűen, 6-10 kezelést érdemes egymás után 1-2 hetente végezni.
 • A zsírpárnákat megcélzó, valamint cellulit kezeléseknél egy alkalom kb. 20-30 percet vesz igénybe testtájanként.
 • A kezelések száma jelentősen eltér az emberek, a korok és a bőrtípusok között. Általában 6-8 kezelésre van szükség a bőrfeszesítéshez, de a kezelések száma jelentősen különbözik a túlsúly és a cellulit súlyossági fokai között.
 • A kezelések minimum 1, maximum 2 hetente végzendőek. Az idősebb és napnak kitett bőr több kezelést igényelhet. A legjobb eredmény érdekében 4-8 hetente javasolt fenntartó kezeléseket végezni.

A rádiófrekvencia alkalmazási területei:

ARC: Kisimítja az arcbőrt, finomítja az apró ráncokat. A bőr visszanyeri rugalmasságát, s ez fiatalosabb kinézetet eredményez. Csökkenti a nagy pórusok méretét.

NYAK ÉS DEKOLTÁZS: Feszesíti a nyakon és a dekoltázson megereszkedett bőrt, csökkenti a tokát.

HÁT, CSÍPŐ, FENÉK, COMB: A diétának és a mozgásnak ellenálló zsírpárnákat, valamint a cellulitiszes bőrképet segít eltűntetni. Feszesíti a megereszkedett bőrt és visszaadja rugalmasságát.

HAS: Segít megszabadulni a makacs zsírpárnáktól és feszesíti a megereszkedett bőrt (pl. zsírleszívás, vagy hirtelen fogyás következtében).

KAR: A megereszkedett alkart feszesíti.


Folyamatosan bővülő szolgáltatások, a legmodernebb, professzionális gépekkel.

Hullámmasszázs

Légnyomásterápia (hullámmasszázs, nyirokmasszázs, presszóterápia)

A nyomásterápia a kontrollált nyomású pneumatikus masszázzsal segít leküzdeni a rendellenességeket, ödéma és perifériás keringési rendellenességek esetén eredményes.

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket helyezünk fel.

Az ún. köpeny szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez erőteljes élénkítő hatást gyakorol a nyirok- és érkeringésre. A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsák, megszüntessék a duzzanatokat és fokozzák keringést. A kezelés a sűrített levegő általi masszázson alapul.

A nyomásterápia olyan mechanikus nyirokmasszázs terápiás módszer, melyet széles körben alkalmaznak fizikoterápiában, kozmetológiában, onkológián és angiológián, amikor a cél drenázs, a vénás és nyirok ödéma csökkentése.

Aktiválja a vérkeringést (mind a vénásat, mind a nyirokkeringést), stimulálja a szöveti nedvek felszívódását, és elvezetését a szervezet szűrőinek irányába, segíti a mérgek távozását. Hasznos a visszerek megelőzésében az előzetes tünetek megjelenésekor. Támogatást nyújt operációt követő ödéma, cellulit és túlsúly kezelésekor, plasztikai célú zsírleszívás után.

Javítja a gyenge perifériás keringést.

A nyomásterápia tökéletes kiegészítője minden alakformáló kezelésnek, főképp az ultrahangos kavitáció és hideglézeres lipolízist követően a zsír kiürítésében játszhat nagy szerepet.

Növeli a kezelések eredményességét és jó hatással van az egész szervezetre.

A nyomásterápiás kezelés növeli:

 • A vér- és nyirokkeringés intenzitását
 • A bőr tápanyagellátását, s ezáltal rugalmasságát
 • A szövetek rugalmasságát (pl. szülés után)
 • Műtétek után az adott terület normális keringésének visszaállítását

Csökkenti

 • A szövetközi folyadék mennyiségét
 • A felhalmozódott méreganyagokat
 • A visszerek kialakulásának esélyét
 • Nyirok- és vénás ödéma kialakulásának esélyét
 • A cellulitot és a túlsúlyt
 • A trombózis esélyét
 • A reumatikus panaszokat

Folyamatosan bővülő szolgáltatások, a legmodernebb, professzionális gépekkel.

EMS (Elektromos izomstimuláció)

Az EMS technológia (electro-myo-stimulation azaz elektromos izom stimuláció) használható testedzésre, rehabilitációs megelőző kezelésként és kozmetikai célokra egyaránt. Bizonyítottan eredményes az alakformálási célok elérésében.

Az EMS gép által keltett impulzusokat elektródák juttatják el a bőrre, közvetlenül a stimulálni kívánt izomcsoport fölé. Az impulzusok az izom összerándulását eredményezik, amely nagyon hasonló ahhoz, mint amikor az izom valóban mozog.

Az EMS technológia alkalmazásának területei és előnyei:

 • gyors alakformálás, fogyás, zsírszövet csökkenés
 • egyenletesen fejlődő izomzat biztosítása
 • javul a test és szövetek vérellátása, vérkeringés fokozása
 • bőr feszesítése, vitalizálása
 • nyirokrendszer mozgásának felgyorsítása, ezáltal a szervezet méregtelenítésének fokozása
 • cellulit eltűntetése

Folyamatosan bővülő szolgáltatások, a legmodernebb, professzionális gépekkel.

Liposonic Hifu

A kezelés során a gép kezelőfejéből számunkra hallhatatlan, 20 kHz-nél magasabb hanghullámok távoznak, melynek köszönhetően a bőrünkben hő képződik.
Ez az eljárás jóval melegebb hőhatást tud kifejteni a bőr mélyebb rétegeiben, mint eddig bármelyik másik.
Ez az energia hullám intermolekuláris, azaz molekulán belüli vibrációhoz vezet, aminek köszönhetően létre jön maga a hő a bőrünkben, továbbá egy kavitációs hatás mely megöli a környező zsírsejteket.
Ez körülbelül 60C foknak felel meg, mely a bőrünk felszínén nem érezhető a kezelés közben.
Ezen a hőfokon a szervezetnek beindul a már esetlegesen lelassult vagy szinte leállt kollagén termelése (kollagén genezis), melynek köszönhetően feszesedik a lekezelt bőrfelület és megsemmisülnek a zsírsejtek, aminek következtében centiméterben mérhető körfogat csökkenés következik be. Így szervezetünk mindenféle külső, idegen anyag nélkül feszesíti ki.
Matematikai modellezéseknek és más prototípus tanulmányoknak köszönhetően bebizonyították, hogy az energiaszint növelésével a behatás mélysége nő, de a szövetsérülések mértéke ugyanakkora marad. Így nem lehet kárt tenni a kezelt bőrfelület szövetében.
A liposonic kezelés során a készülék kezelőfejét magasan fókuszált ultrahang hagyja el, amely a megcélzott rétegben a zsírsejtek kiürüléséhez vezet.
HIFU energiának köszönhetően olyan magas rezgésű energia jut a megcélzott zsírszövetbe, amely megrezegtetve azt, koagulációs pontokat hoz létre.
A kezelési területen a kezelőfejbe illesztett ultrahang alkotó egység fokozatosan pásztázza át a kijelölt területet, létrehozva ezáltal egy egységes mátrix rácsot, azaz koagulációs pontok tökéletes hálóját.
A rácsszerkezet alapját követve a zsírréteg több dimenzióban kezd el vékonyodni, eliminálódni.
A technológia jellegének köszönhetően hőenergia képződik az adott szövetrétegben. Mivel a hőképződés kis fájdalommal járhat, ezért energiaszint-függően az alacsonyabb energiaszinteken szinte semmi sem érezhető, ahogy növeljük az energiaszintet, először enyhe melegségérzet, majd csipkelődő-szúró érzés, magasabb energiaszinteken fájdalomérzet előfordulhat. A kényelmetlenség érzet azonban átmeneti.
A kezelést követően bőrpír, duzzanat is tapasztalható, mely pár napon, legkésőbb pár héten belül elmúlik. A kezelést követően nem szükséges diétázni, a bőséges folyadékfogyasztás viszont segíti a sejttörmelék mihamarabbi kiürülését.1

Miért egyedülálló tehát a Liposonic technológia?

 • Mert a legmélyebben ható non-invazív eljárás
 • Mert a kockázatok és mellékhatások minimálisak, nincs felépülési idő
 • Mert a legmagasabb hőmérsékletet éri el, így egyedülállóan ér el zsírbontást és feszesedést csupán 1 óra alatt
 • Mert pontosan fókuszált, azaz minden más eljárásnál célzottabb kezelést biztosít
 • Mert a bőr alatti zsírra, izomrétegre és a kollagén-termelésre egyaránt hat
 • Mert 1 kezeléssel ér el látványos eredményeket
 • Kinek ajánlott a kezelés?
  • Mindenkinek, aki szeretné műtét nélkül, természetes módon csinosabbá varázsolni alakját
  • Azoknak, akik szeretnének megszabadulni makacs zsírpárnáktól, és feszesebb testkontúrokra vágynak
  • Olyan vendégeinknek, akik szülés után eredeti testkontúrok visszaállítására vágynak
  • Azoknak a pácienseinknek, akik a mozgás és fogyókura ellenére nem tudnak megszabadulni bizonyos makacs zsírpárnáiktól

Alkalmazhatóság:

 • zsírpárnák csökkenése
 • testkontúrok javítása
 • alhasi, problémásabb terület vékonyítása
 • térdek belső felén található zsírréteg eltüntetése, mely eddig nehezen elérhető volt egyéb technológiák által
 • kar megereszkedett bőrének feszesítése

Az ára kockánként van 1 kocka (7x7 cm) 11.000 Ft


Folyamatosan bővülő szolgáltatások, a legmodernebb, professzionális gépekkel.

Cellulit mélyfogyasztó masszázs

A cellulit masszázs különösen a narancsbőr által érintett testfelületek állapotának javítását célozza. A narancsbőr oka a bőr szöveteinek elégtelen vér-, és nyirokkeringése, lelassult anyagcseréje. A serdülőkoron átesett nők több mint 90%-át érinti az eltérő hormonális és kötőszöveti struktúra miatt, de ritkán férfiakban is előfordul.

A cellulit masszázs során alkalmazott kombinált fogások, eszközök, technikák egymás hatását erősítve serkentik a kezelt területek vér-, és nyirokkeringését, fokozzák a bőr alsó laza kötőszöveti rostjainak és zsírsejtjeinek oxigénellátását, anyagcsere-folyamatait. Ezek eredményeként csökken a szövetközi térben pangó nyirok, a zsírsejtek képessé válnak a főképp táplálékokkal bevitt méreganyagok (pl. tartósítószerek, mesterséges színezékek stb.), savak hatékonyabb ürítésére. A zsírsejtekből a „bomlástermékek” visszajutnak a keringésbe, és a vizeletkiválasztó rendszeren keresztül kiürülnek a vizelettel, vagy a bélbe kerülve onnan visszaszívódnak. A javuló anyagcsere segíti a zsírsejtekben felszaporodó pangó folyadék (ödéma) ürülését, javítja a kötőszöveti rostok rugalmasságát, feszességét. Az alakformáló masszázs hatására a kezelt terület egyenletesebbé, kontúrosabbá, formásabbá válik.


Folyamatosan bővülő szolgáltatások, a legmodernebb, professzionális gépekkel.